Terug naar de vorige pagina
Attipas Natural Herb
Klik om te vergroten
New

Attipas Natural Herb

Nieuw in Nederland! Attipas zijn schoentjes voor baby's peuters en kleuters en helemaal ontworpen en ontwikkeld op kindervoetjes. De onder en zijkanten zijn van rubber waardoor er overal (dus ook buiten) op deze schoentjes gelopen kan worden.

Normale prijs: 22,50

Special Price 10,00

Product code: ATTS16002

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Omschrijving

Nieuw in Nederland! Attipas zijn schoentjes voor baby's peuters en kleuters en helemaal ontworpen en ontwikkeld op kindervoetjes. De onder en zijkanten zijn van rubber waardoor er overal (dus ook buiten) op deze schoentjes gelopen kan worden. Ze hebben een opvallend grote neus. Samen met orthopedische specialisten is gekeken hoe kindjes leren lopen en hoe de voeten zich ontwikkelen. Uit dit onderzoek is gebleken dat het leren lopen het snelste en beste gaat als de teentjes vrij kunnen bewegen. Met oog op dit feit is de grote neus ontwikkeld en getest met groot succes. Het rubberen gedeelte is minimaal waardoor deze schoentjes super licht zijn, ook dat is goed voor de ontwikkeling. De schoentjes zijn geschikt om te dragen vanaf 6 maanden t/m 3 jaar.

Meer informatie

Artikelnummer ATTS16002
Geslacht N/B
Sluiting Instapper
Seizoen 4 Seizoenen
Materiaal Overig
Merk Attipas
Schrijf uw eigen beoordeling

Maat niet beschikbaar?

X
Moment alstublief...
X

Hoe meet ik mijn maat ?

Ieder merk gebruikt zijn eigen maatvoering. Hierdoor kan het soms best lastig zijn om de juiste maat te bepalen. Om je een handje, of beter gezegd, een voetje te helpen kan je hieronder zien welke maat je het beste kan kiezen.

Attipas Natural Herb

Attipas Natural Herb

Kleur :         Bruin Sluiting :       109

De binnenmaat wordt gemeten van de hak van de voet tot je langste teen.