Is het een Cadeautje?

Mini sneakertjes zijn het ideale kraamcadeau! Maar ook voor een verjaardag  zijn onze sneakertjes een schot in de roos!
Hiervoor hoef je nu de deur niet meer uit. Je laat ze gelijk bij de trotse ouders of jarige job bezorgen.
Het cadeautje wordt feestelijk verpakt in papier naar keuze. We doen er dan ook een handgeschreven kaartje met de door jouw opgegeven tekst erbij.

Hoe werkt het?

• Stap 1. Kies in je winkelmandje voor de optie 'Cadeauservice'
• Stap 2. Typ je tekst voor op het kaartje in bij ‚Persoonlijke boodschap'
• Stap 3. Geef bij verzending het adres op van de ontvanger.

Uiteraard sluiten we geen factuur bij het pakketje, deze ontvang je digitaal. Wij verzenden een bevestiging per e-mail zodra je bestelling verzonden wordt. In deze e-mail vind je ook een Track & Trace code van Post NL. Zo kun je zelf nagaan wanneer het cadeau bij de ontvanger bezorgd wordt. 
Deze cadeauservice kost slechts €2,50!

Zelf een kindje gekregen?

Wauw, gefeliciteerd!!  We vinden het leuk als je dit nieuws met ons wilt delen. Stuur ons je geboortekaartje (binnen 4 weken na de geboorte) en krijg een cadeaubon t.w.v. € 7,50 )!

Stuur je geboortekaartje met email-adres naar het volgende adres:

Sneakertjes.nl
tav Geboorteservice

Postbus 391
3140 AJ Maassluis

Bedrijfsgift

Wilt u als bedrijf een origineel kraamcadeau voor uw werknemers, klanten en/of relaties? Sneakertjes.nl biedt een leuke optie op maat voor u. Dit is al interessant vanaf een afname van 10 stuks per jaar. Maar we hebben inmiddels bedrijven in ons bestand, die we voorzien van maar liefst 500 paar sneakertjes per jaar.

Bovendien kunnen wij u een exclusieve kortingscode voor uw medewerkers bieden. Informeer naar de mogelijkheden en vraag een offerte aan via klantenservice@sneakertjes.shop