Handige tips

Winkelen moet leuk zijn, maar vooral ook makkelijk. Daarom hebben we speciaal voor jou een aantal handige tips op een rijtje gezet.

Hou die groeiende voetjes in de gaten!

Kindervoeten groeien hard! Controleer daarom de voetjes regelmatig op rode plekken. Deze kunnen wijzen op te kleine schoenen.
Veel van onze schoenen hebben een uitneembare binnenzool. Controleer of de schoenmaat nog de juist is door de binnenzool uit te nemen en het voetje van het kind erop te plaatsen. De teentjes mogen niet bij de rand komen. Geen uitneembare binnenzool? Zet het voetje op een stuk papier en teken de voetomtrek. Knip het uit en kijk of het nog in de schoen past.

Bepaal de maat

Is je kind toe aan nieuwe schoenen? Meet dan eerst de voetjes van je kindje op, voor je aan het shoppen slaat. Dit doe je door hem of haar op een liniaal of meetlint te laten staan. Je meet dan de aantal cm’s van de hak tot en met het puntje van de langste teen. Met deze afmeting kun jij heel gemakkelijk per merk bekijken welke maat het beste bij de voetjes van uw kindje past. Bij alle sneakertjes op de site staat de verwijzing “hoe meet ik mijn maat”. Daar zie je precies welke maat van dat merk het beste bij de afmeting van de voet past. Let goed op, want de maten kunnen per merk behoorlijk van elkaar verschillen!

Let goed op want de maten kunnen per merk behoorlijk van elkaar verschillen!

Twijfel je? Mail ons gerust! Er staat altijd een kundig team klaar om te helpen met het selecteren van de beste maat.  

Beoordeel je aankoop

Heb je een product gekocht waar je erg blij mee bent of valt het juist tegen? Laat het andere bezoekers weten met een review. Schrijf je eigen beoordeling en geef sterren in drie categorieën. De gemiddelde waardering van een product wordt getoond. Wie weet helpt het jou ook een keer bij kiezen.

Blijf op de hoogte

Wij houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Sneakertjes.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste modellen en echt fijne acties. Wees niet bang voor een overvolle mailbox! Wij mailen je niet om het mailen, maar enkel als we je iets leuks te melden hebben.

Like ons op Facebook en volg ons op Twitter. Hier komen met regelmaat de nieuwste modellen en leuke like&win acties voorbij. Maar social media is zoveel meer! Plaats eens een foto van je kind met zijn nieuwe outfit! Wij zoeken voor jou de bijpassende hippe sneakertjes. 

Geef ons feedback

Wij zijn continue bezig met het verbeteren van onze website en orderopvolging. Suggesties en tips zijn altijd welkom. Kom je iets tegen wat beter kan, of mis je een merk in onze collectie? Mail dan naar klantenservice@sneakertjes.shop. Fijn als er meegedacht wordt om het winkelen bij ons prettiger te maken!