Terug naar de vorige pagina
Shoesme kraamcadeau roze voetafdruk
Klik om te vergroten

Shoesme kraamcadeau roze voetafdruk

BABY-PROOF® Kraamcadeau bestaat uit een giftbox gevuld met roze katoenen sokjes voor baby's van 0 tot 6 maanden en een uniek bewaardoosje voor de eerste voetafdruk in herinneringsschuim.
24,95
Product code: SOCK5W1-A

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Omschrijving

BABY-PROOF® Kraamcadeau bestaat uit een giftbox gevuld met roze katoenen sokjes voor baby's van 0 tot 6 maanden en een uniek bewaardoosje voor de eerste voetafdruk in herinneringsschuim. In herinneringsschuim maak je eenvoudig en snel een levenslange herinnering aan de kleine voetjes van je baby. Mooi op het dressoir in de babykamer en leuk om later samen terug te kijken naar die schattige babyvoetjes van toen! Ook bevat de giftbox het informatieboekje ‘Van mijn eerste voetafdruk naar mijn eerste schoentje’. Dit boekje is bedoeld om vragen weg te nemen over de groeiende voetjes van je baby en tips te geven op weg naar de eerste stapjes. Leuk om te geven en te krijgen!

Meer informatie

Artikelnummer SOCK5W1-A
Geslacht Baby
Sluiting Nee
Seizoen 4 Seizoenen
Materiaal Overig
Merk Shoesme
Schrijf uw eigen beoordeling

Maat niet beschikbaar?

X
Moment alstublief...
X

Hoe meet ik mijn maat ?

Ieder merk gebruikt zijn eigen maatvoering. Hierdoor kan het soms best lastig zijn om de juiste maat te bepalen. Om je een handje, of beter gezegd, een voetje te helpen kan je hieronder zien welke maat je het beste kan kiezen.

Shoesme kraamcadeau roze voetafdruk

Shoesme kraamcadeau roze voetafdruk

Kleur :         Roze

De binnenmaat wordt gemeten van de hak van de voet tot je langste teen.