Verzending

Alles wat je wilt weten over het verzenden van je bestelling tot de kosten die hier bij komen kijken, kan je vinden op deze pagina.

Verzenden

Je bestelling wordt verzonden zodra wij je betaling of akkoord op je betaling hebben ontvangen. Je ontvangt een bevestiging per e-mail als wij je betaling binnen hebben. Zodra de bestelling verzonden wordt, ontvang je een e-mail met de track & trace code van DPD. Je kunt dan zelf nagaan wanneer jij je bestelling ontvangt en eventueel ook nog een andere bezorgdag/bezorgplaats selecteren.

Niet thuis?
Ben je niet thuis? Dan levert DHL het pakketje af bij de buren of bij een DHL punt in de buurt. Hiervan word je op de hoogte gesteld middels een briefje in de brievenbus en is ook te zien op de track & trace pagina.

Kosten

Binnen Nederland en naar België bedragen de verzendkosten EUR 4,95. 

Levertijd

Wij streven naar verzending binnen 24 uur op werkdagen. Toch kunnen wij dit helaas niet garanderen door eventuele onvoorziene oponthoud. Dit is de reden dat we 48 uur garanderen. Wil je heel graag weten of jouw pakketje er binnen 24 uur kan zijn? Mail ons dan even. Dan kunnen we je laten weten of dit gaat lukken of niet.

Wij werken met een externe postbezorger van DHL. Ook zij streven ernaar alle pakketjes binnen 24 uur te bezorgen vanaf het moment dat zij ze van ons ontvangen. Helaas komt het weleens voor dat een pakketje onverhoopt in een verkeerd busje terecht komt of dat een postbezorger vertraging heeft door bijv. slecht weer. Dit komt gelukkig zeer weinig voor, maar het blijft voor een groot deel mensenwerk. Via de track & trace code die je van ons ontvangt bij verzending kunnen ook dat soort vertragingen gevolgd worden.

Bestel je vrijdag na 16.00 uur dan wordt jouw pakketje op maandag afgeleverd. Wil je hem heel graag op zaterdag ontvangen, laat het ons dan even weten. Bestel je vrijdag na 16.00 uur, zaterdag of zondag dan wordt jouw pakketje op maandag verzonden en zal deze dinsdag bij je worden afgeleverd. 

Bestel- en bezorgwijzen

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden wij je verschillende bestel- en bezorgwijzen aan.

Je kunt zelf aangeven wat je het liefste wilt:
Je bestelling wordt bij je thuisbezorgd.
Je laat je bestelling afleveren op een ander adres.

Bestel je vrijdag na 16.00 uur, zaterdag of zondag dan wordt jouw pakketje op maandag verzonden en zal deze dinsdag bij je aankomen.

Niet thuis?
Ben je niet thuis? Dan levert DHL het pakketje af bij de buren of bij een DHL punt in de buurt. Hiervan word je op de hoogte gesteld middels een briefje in de brievenbus en is ook te zien op de track & trace pagina.